Servicii - Cash4Agri
Coș 0

SERVICII CASH 4 AGRI

Servicii de consultanță pentru analiză și evaluarea riscurilor financiar-contabile ale companiilor sau grupurilor de companii. Oferim expertiză și suport pentru identificarea și gestionarea eficientă a riscurilor financiare și contabile, astfel încât să puteți lua decizii informate și să vă atingeți obiectivele de afaceri.

De asemenea, oferim servicii de reprezentare a fermierilor în orice situație legată de relațiile cu instituțiile financiare. Suntem aici pentru a vă ajută să navigați prin procesul de finanțare agricolă și pentru a vă proteja interesele în fața băncilor și altor instituții financiare.

În plus, putem oferi suport în negocierea clauzelor contractuale ale contractelor de finanțare, astfel încât să vă asigurați că obțineți cele mai bune condiții și să minimizați riscurile financiare. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să identificați și să înțelegeți clauzele cheie ale contractelor de finanțare, precum și să negociați termeni avantajoși pentru afacerea dumneavoastră.

Analiză de risc – pentru a determina riscurile financiar-contabile ale firmei sau grupului de firme.

Reprezentare a fermierilor în
orice speță legată de relațiile
cu instituțiile financiare

Negocierea clauzelor contractuale ale contractelor de finanțare

Cash 4 Agri – recomandă colaborarea cu parteneri din domenii conexe dar cu orientare către agricultură

Consultanta Juridica

Evaluari Terenuri, Cladiri, Echipamente

Depunere de proiecte pentru finantari EU

Asigurari: culturi agricole, echipamente, cladiri, autoturisme

Suna acum!