Finanțări irigații - Despre Noi - Cash4Agri
Coș 0

DESPRE NOI CASH 4 AGRI

Cash4Agri. O echipă de profesioniști cu o experiență de peste 15 ani în finanțarea fermierilor români și furnizarea de servicii integrate de consultanță financiară, analiză a performanței financiare și analiză de diagnostic. Compania are parteneriate cu majoritatea finanțatorilor din piața românească și dezvoltă un concept de finanțare dedicat domeniului AgriBusiness, specializat în sprijinirea fermierilor.
Cash4Agri se angajează să ajute clienții să facă față diverselor provocări și oportunități din afacerea lor agricolă sau non-agricolă, oferind servicii integrate de consultanță în diferite domenii de activitate. Echipa oferă suport în reducerea costurilor, identificarea celor mai potrivite soluții și gestionarea riscurilor, fiind alături de clienți în evoluția companiilor lor.
Scopul nostru este de a identifica cea mai bună ofertă de finanțare existentă în piață, în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client, ținând cont totodată de situația financiară și juridică a acestuia, și de a se asigura de implementarea cu succes a acesteia. În acest proces, echipa oferă suport în redactarea formularelor, a situatiilor solicitate de finantator și a deciziilor necesare, pentru a face procesul de accesare a finanțării cat mai confortabil posibil.

CASH 4 AGRI Despre Noi

Construim relații de încredere și să dezvoltăm soluții personalizate

Misiunea noastră este să susținem fermierii în obținerea unor profituri crescute și îmbunătățirea performanțelor prin identificarea și implementarea soluțiilor optime și eficiente în reducere a costurilor. Prin colaborarea strânsă cu clienții noștri, ne propunem să construim relații de încredere și să dezvoltăm soluții personalizate care să satisfacă atat nevoile imediate cat și obiectivele pe termen lung.

O mentalitate de acțiune diferită

Viziunea noastră este de a fi un element cheie in viata economica a fermierului, care să susțină partenerii să își dezvolte o intelegere superioara a contextului macro-economic in care traim si o mentalitate de acțiune diferită, adaptata vremurilor care vin. Ne străduim să fim mereu înaintea timpurilor si prin acest lucru intentionam ca si clientilor nostri sa le transferam nevoia de a se pozitiona in mod corect in actiunile si investitiile pe care le realizeaza

Respectăm cele mai înalte standarde

Suntem angajați să respectăm cele mai înalte standarde de integritate și transparență si rigurozitate. Prin antrenarea permanenta a acestor valori, ne străduim să oferim partenerilor noștri un serviciu excelent, bazat pe încredere și respect reciproc.

Suna acum!